Şu an Snow Leopard 10.6.2 yuklu Macbook'tan yaziyorum, tablet hala çalışmıyor. Tiger kurulu iMac G5'te ise problem yok. USB hub uzerinden denedigimde tabletin işigi sonuyor, kalemle sol tik yapabiliyorum ama hareket ettiremiyorum oldugu yerde kaliyor. Bu haldeyken tablet yazilimini acmayi denedim o da takilip kaliyor acilmiyor. Defalarca silip yeniden kurdum hiçbir faydasi yok.
Tablet takiliyken restart attigimda ise bilgisayarin klavyesi ve trackpad calismadi. Birkac kere bastan baslatmam gerekti duzelene kadar.
Başka macbooklarda da denedik, çalismiyor, sadece imac g5'te calisti; yani sorun donanimsal degil. Size sorum Snow Leopard'i clean install mu yaptiniz yoksa upgrade ederek Leopard'in ustune mi yuklediniz? Son çare belki onunla alakalidir diye clean install yapacagim cunku.
Edit: Bilgisayara Developer Tools kurup USB Prober uygulamasindan tableti bağlayinca ne olduguna baktim, verdigi hatalar şoyle;
Tablet USB hub üzerinden bağiyken;
12.288 [1] USB Device Tablet PF1209 is violating Section 9.3.5 of the USB Specification -- Error in GetConfigDescriptor( wLength = 4)
18.360 [1] AppleUSBEHCI[0x54b0000]::Found a transaction which hasn't moved in 5 seconds on bus 0x24, timing out! (Addr: 4, EP: 0)
18.361 [1] IOUSBCompositeDriver[0x8332900](Tablet PF1209) GetFullConfigDescriptor(0) returned NULL
Tablet bilgisayara direkt bağliyken;
110.269 [1] IOUSBCompositeDriver[0x835c700](IOUSBCompositeDevice) Could not get any configurations
Full Speed device @ 4 (0x24110000): ............................................. Tablet PF1209 (did not respond to inquiry - kIOReturnOverrun (0xe00002e8))